Gymppi avainasemassa

Nyt on aika nimetä seurallesi Gymppi eli seuran yhteys- ja vastuuhenkilö. Gymppi on keskeisessä roolissa seurassa tapahtuman tiedottajana, organisoijana ja joukkojen kokoajana. Gympillä on innostusta ja aikaa projektien hoitamiseen. Sähköposti ja netti ovat välttämättömiä työvälineitä. Gympin ilmoittaminen käy kätevästi päivittämällä Hoikaan Gympin rooli oikealle henkilölle. Julkaisemme Gymppien yhteystiedot täällä Gymnaestradan nettisivuilla, yhteydenottoa helpottaaksemme, joten ilmoitathan, jos yhteystietojasi ei saa julkaista.

Ohje gympin lisäämiseen:
- kirjaudu seurasi Hoika -ohjelmaan (ent. Nepton) vihreässä maailmassa
- valitse vasemmasta reunasta kohta ”Henkilöryhmät”
- valitse listasta ”Oikeusryhmä: Gymppi”
- valitse ylhäältä välilehti ”henkilöiden lisäys ja poisto”

Tapahtumatiedotteet toimitetaan seurojen nimeämälle Gympille.
Lähde mukaan Gympiksi tai kysy lisätietoa tapahtumasta oman seurasi Gympiltä.

Gymppejä on ilmoittautunut jo 178:sta eri seurasta, tarkista täältä oman seurasi gymppi ja hyppää mukaan kesän 2018 parhaaseen tapahtumaan!


Gympit tapaavat Turussa

Gympiksi ilmoittautuneet ovat saaneet kutsun yhteiseen tilaisuuteen 9 - 10.9.2017 Turussa. Tilaisuudessa käydään läpi mitä kaikkea tapahtuma pitää sisällään ja miten valmistelut etenevät. Tutustaan toisiin ja liikunnallisesti Turun kaupunkiin suorituspaikkoineen. 

Ilmoittautumiset ovat päättyneet, mutta voit kysellä vapaita paikkoja vielä sähköpostitse: inkeri.lohikoski@voimistelu.fi. Tilaisuus on maksuton yhdelle gympille/seura.


Gymppitiedotteet:

Gymppitiedote01

Gympinfo01

Gymppitiedote02

Gympinfo02