Energian ympäröimä

Tanssillinen voimistelu, aikuisille ja vähintään yläkouluikäisille, koreografina Eerika Laalo-Häikiö

Voimistelun energia valloittaa modernilla tavalla, kun tanssillisen voimistelun ohjelma valtaa Turun stadionin.

Esitys on täynnä vauhtia, voimaa sekä voimistelun virtaavuutta, vahvoja tunteita unohtamatta. Liikekieli kiteytyy vartalon liikkeisiin, laajoihin liikeratoihin sekä vauhdikkaisiin hyppyihin ja siirtymisiin.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joissa molemmissa vaaditaan hyvää perusvoimistelutaitoa sekä kestävyyttä. Toinen rooleista tulee olemaan taitotasoltaan hieman helpompi. Vaikeammassa roolissa on puolestaan enemmän liikkuvuutta ja tasapainoa vaativia osioita.

Vaatimukset: Ohjelman kohderyhmänä ovat voimistelijat, jotka ovat esiintyneet ja/tai kilpailleet tanssillisen voimistelun ohjelmissa tai joukkuevoimistelussa. Voimistelijoiden tulee olla vähintään yläkouluiässä, yläikärajaa ei ole.

Tämä ohjelma esitetään myös Itävallan World Gymnaestradassa kesällä 2019!

 

Lue koreografin esittely täältä.

 

Täältä pääset näkemään pienen maistiaisen kenttäohjelman valmistelusta.

 

Kenttäohjelman musiikki

The Piano Guys – Cello Wars ja Michael meets Mozart

Asun kuvaus

Esiintymisasut tilataan Choparilta www.chopar.fi/suomi-gymnaestrada. Tilaus tulee tehdä seurakohtaisesti ryhmätilauksena, yksi tilaus per seura.

Ohjelman puku muodostuu linjakkaasta vartalonmyötäisestä vihreästä mekosta ja tiukoista trikoista. Vihreä väri kuvaa elinvoimaa ja kasvua, tässä ohjelmassa voimistelun tuomaa energiaa.

Eri rooleilla on eriväriset vihreät mekot: rooli 1:ssä eli vauhdikkaammassa roolissa limen vihreä ja helpommassa, rooli 2:ssa metsän (kirkkaan) vihreä.

Mekossa on linjakkaat pitkät hihat, jotka korostavat pitkiä käsien linjoja ja loppuun asti virtaavaa liikettä. Mekon helman pisimmän kulman tulee olla polven kohdalle tai hieman alle, ei siis reisimittainen tai pohkeen puoliväliin. Mekko ja trikoot ovat varmasti hyviä missä tahansa muussa esitysohjelmassa jatkokäytössä. Materiaalina on dorlastan, joka venyy liikkeessä hyvin. Ohjelmassa voimistellaan paljain jaloin.

Mekko, hinta 30 €
Legginsit, hinta 25 €

Eerika Laalo-Häikiö