Yhteisharjoituksen aikataulu

Kenttäohjelmien opetusmateriaalien tilaus

Seuroilla on mahdollisuus hankkia kenttäohjelmien opetukseen liikeohjeita, musiikkeja ja opetusvideoita. Tarvitsemasi materiaalit saat tilattua seurallesi täältä. Lisätiedot ja kysymykset helena.hirvonen@voimistelu.fi. 

Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset

Kenttänäytösten onnistumiseksi ohjelmat on tärkeää harjoitella hyvin omassa seurassa. Kuviosta toisiin siirtymiset ja omien paikkojen löytymiset harjoitellaan yhdessä kaikkien satojen voimistelijoiden kanssa yhteisharjoituksissa.

Kaikki kenttäohjelmiin ilmoittautuneet kokoontuvat yhteisharjoituksiin huhtikuussa. Kaikkia ohjelmia harjoitellaan pääkaupunkiseudulla 7.4. Lasten kenttäohjelmien osallistujat voivat valita kumpaan yhteisharjoitukseen osallistuvat: joko la 7.4. Helsingissä tai su 22.4. Kempeleessä (Oulu). Kempeleen harjoitukseen ilmoittautuminen on päättynyt.

Yhteisharjoitukset pääkaupunkiseudulla lauantaina 7.4.2018

Kaikkien kenttäohjelmien yhteisharjoitukset järjestetään lauantaina 7.4. Helsingin Myllypurossa, Pasilassa sekä Vantaan Myyrmäessä. Harjoitusaikataulua on päivitetty, katso uusi aikataulu TÄSTÄ .

Aiemmasta tiedosta poiketen finaalia EI harjoitella kaikki yhdessä. Elämän voima ja Energian ympäröimä -ohjelmien voimistelijat harjoittelevat finaalia klo 13-14 Myyrmäki-hallilla. Salaperäinen labyrintti -ohjelman voimistelijat harjoittelevat finaalia klo 16-17 Pasilan urheiluhallilla.

Muiden ohjelmien voimistelijat harjoittelevat finaalia yhdessä vasta itse tapahtumassa Turussa.

Yhteisharjoituksessa 7.4. on tarjolla vuoroaan odottaville voimistelijoille, ohjaajille ja huoltajille yms. muutamia jumppatunteja ja lapsille temppuilu-/kokeilupiste. Hyödynnä mahdollisuus ilmaisiin ryhmäliikuntatunteihin ja tule jumppaamaan Anna Takalan kanssa. 

Pasilan urheiluhallilla ja ED-stadionilla tarjotaan osallistujille mahdollisuus lounasruokailuun. Sitovan ruokailuvarauksen pääset tekemään tästä.

Harjoitusten paikat osoitteineen: 
Pasila: Pasilan urheiluhalli, Radiokatu 22, 00240 Helsinki 
Myyrmäki: Myyrmäki-halli, Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa
Myllypuro: Pallomylly, Pikajuoksijankuja 9, 00920 Helsinki
Myllypuro: ED-stadion (Arena Center), Alakiventie 2, 00920 Helsinki

Yhteisharjoitukset Kempeleessä (Oulu) sunnuntaina 22.4.2018

Lasten ohjelmiin osallistujat ovat voineet valita, kumpaan harjoitukseen osallistuvat. Kaikki saman seuran samaan ohjelmaan osallistujat osallistuvat samaan harjoitukseen. Ohjelmia harjoitellaan seuraavan aikataulun mukaan. Tässä harjoituksessa EI harjoitella finaalia lainkaan.

klo 10:30 – 12:30 Tahdon tietää kaiken -perheliikunta
klo 12:30 – 15:00 Valon leikki -voimistelukoulu-ohjelma
klo 15:00 – 17:30 Salainen labyrintti -voimistelukoulu-ohjelma 

Harjoitusten paikkana toimii 

Zemppi Areena, Pekurintie 2, 90450 Kempele (n. 15 km Oulun asemalta) 

 

Yhteisharjoitukset Turussa tapahtuman aikana

Tapahtuman aikana Turussa harjoituksia on perjantai-aamusta alkaen päivittäin, aina sunnuntai aamupäivän kenraaliharjoitukseen. Tapahtumanaikaisen kenttäohjelmien harjoitusaikataulun löydät täältä. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.