Näytökset

Kenttäohjelmien lisäksi ryhmät voivat esiintyä kaupunkilavoilla, seurojen omissa hallinäytöskokonaisuuksissa tai iltanäytöksissä. Kaupunkilavat ovat kaikille avoimia esiintymispaikkoja, jonne ilmoittaudutaan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä. Seurojen hallinäytöskokonaisuuksiin sekä iltanäytöksiin ja lasten näytöksiin on erillinen haku, hakulomake löytyy täältä.

Iltanäytökset esitetään perjantaina ja lauantaina. Perjantaina vuorossa on kaksi teatterinäytöstä Turun kaupunginteatterin päänäyttämöllä. Lauantaina puolestaan näytöselämys on koettavissa Marli Areenalla sekä ulkolavalla. Tässä ohessa näytösten teemat:

Teatterinäytös: ”Mikään ei mun hulluuttani muuta”

Aika: perjantai 8.6.2018 klo 17.00 & 19.30 (sama näytös kahteen kertaan)

Paikka: Turun kaupunginteatteri, päänäyttämö

Haemme kokeilevia, kauniita, herkkiä, voimakkaita ohjelmia. Monipuolisia voimistelu- ja tanssiesityksiä, jotka ihastuttavat katsojia

 

Hallinäytös: ”Rock, rauha, rakkaus”

Aika: lauantai 9.6.2018 klo 19.00

Paikka: Marli Areena -jäähalli, yleisöä joka puolella 
Haemme erilaisia sporttisia, vauhdikkaita, raikkaita, koskettavia eri lajien ohjelmia. Monipuolisia voimistelu- ja tanssiesityksiä, taitoa ja liikunnan riemua

 

Lasten ohjelmien näytös: "Ihme ja kumma"

Aika: lauantai 9.6.2018 päivällä (2 esityskertaa)

Paikka: ulkolavat

Haemme valloittavia lasten voimisteluesityksiä

 

Näytöksiin valitaan ohjelmat hakumenettelyllä. Hakemusten tulee olla perillä 15.11.2017 mennessä. Hakulomake löytyy täältä.

Seurojen hallikokonaisuudet

Suomi Gymnaestradassa seuroilla on mahdollisuus esittää omia ohjelmakokonaisuuksiaan (”mininäytöksiä”) jäähallissa. World Gymnaestradan tyyliin nähdään seurojen 10 min tai 15 min mittaisia kokonaisuuksia non-stopina perätysten perjantaina ja lauantaina. Esiintymisareenan koko on noin 20 x 40 metriä. Hakemukset, joihin on liitetty video ohjelmasta esitys- tai harjoitustilanteessa, tulee toimittaa 15.11. mennessä.

Hakulomake löytyy TÄÄLTÄ.

 

Turussa seura voi jo antaa näytön World Gymnaestradaan

Seuroille on tulossa mahdollisuus hakea esiintymään myös World Gymnaestradan 2019 halleihin (group performances, areenan koko n. 20 x 20 m). Myös useampi seura yhdessä voi hakea yhtä 10 min. tai 15 min. mittaista esitysaikaa. Tähän avautuu haku ja hakulomake keväällä 2018. Valinta tulee perustumaan paitsi hakulomakkeen tietoihin myös näyttöön eli kokonaisuus tulee esittää arvioitsijoille/valitsijoille.

Näytön voi antaa jo Suomi Gymnaestradassa (hallikokonaisuus/”mininäytös”).
Toinen mahdollisuus näyttöön järjestetään syksylle 2018.