Joukkuevoimistelun maailmancup (MC & CC) ja B-kategorian kilpailut

IFAGG:n joukkuevoimistelun maailmancup- ja B-kategorian kilpailut järjestetään kesäkuussa Tampereella. Kilpailuun osallistutaan IFAGG:n sääntöjen mukaisesti.

Voimisteluliiton joukkuevoimistelun kehittämisryhmä vastaa Suomen joukkueiden ja tuomareiden valinnasta (MC, CC, B-kategoria).

Lasten joukkueet hakevat kilpailupaikkaa 27.3. mennessä täyttämällä Surveypal-lomakkeen, joka tullaan lisäämään nettisivuillemme.
Liiton lajipäällikkö ohjeistaa kilpailuun ilmoittautumiset myöhemmin (Kisanet).   

Suomen tuomarivalinnat tehdään helmikuun alussa. Kilpailuaikataulu on laadittu siten, että kansainväliset tuomarit pystyvät tuomaroimaan kaikki kilpailut: B-kategorian alkukilpailut tiistaina ja finaalit keskiviikkona, MC ja CC alkukilpailut torstaina ja finaalit perjantaina.  

Kilpailuun osallistutaan IFAGG:n joukkue-/osallistumismaksuin. Lajipäällikkö huolehtii MC ja CC ja B-kategorian nuorten ja naisten joukkueiden ilmoittautumisista ja hotellimajoitusvarauksista. B-kategorian lasten joukkueiden ilmoittautumiset ja majoitukset joukkueet huolehtivat itse.

Hotellimajoitusta voi tiedustella Elämysmatkoilta.

Ruokailuihin palataan myöhemmin. 

Suosittelemme osallistumista koko voimisteluperheen yhteisölliseen, monimuotoiseen Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumaan.