Suurtapahtuma on elämys lapselle

31.8.2017

 

Voimistelun suurtapahtumassa on mukana runsaasti erilaista ohjelmaa, iloa ja voimistelun vauhtia, josta lapsen silmin katsottuna saa kasaan runsaasti elämyksiä.

Voimistelukipinän syttymiselle, elämän mittaisen harrastuksen aloittamiselle, suurtapahtumat ovatkin loistava lähde. Nyt kaikki seurat innokkaasti mukaan omien lapsiryhmien kanssa.

Lapsille tapahtumasta löytyy monenlaista. Kenttäohjelmissa alle kouluikäisten Tahdon tietää kaiken-ohjelma on varmasti yksi huikeimmista mahdollisuuksista pienille voimistelijanaluille päästä esiintymään Veritas Stadionilla suuren suurelle yleisölle. Tähän kenttäohjelmaan taitovaatimuksia ei ole, vain innokas ja utelias mieli riittävät.

Valon leikki-kenttäohjelma puolestaan vie 7-12-vuotiaat voimistelukoululaiset perhostelemaan ja haaveilemaan. Salaperäinen labyrintti-ohjelma taasen on 7-12-vuotiaille suunnattu kenttäohjelma, jossa lapsilla on jo allaan jonkin verran voimistelukokemusta. Lisää kenttäohjelmista voit lukea täältä.

Lasten ryhmien kanssa on hyvä mahdollisuus myös päästä esiintymään esiintymislavoille sekä hallinäytöksiin. Erityisesti Ihme ja kumma-nimeä kantava lasten ohjelmien näytös kaipaa nyt valloittavia lasten voimisteluesityksiä. Haku näihin kaikkiin on NYT käynnissä

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa on lisäksi runsaasti erilaista oheisohjelmaa ja aktiviteettia, joten neljän päivän aikana ei aika varmastikaan käy pitkäksi.  Joten kylvetään yhdessä voimistelun tulevaisuuteen siemen, ja lähdetään koko perheen tapahtumaan mukaan myös niiden perheen pienimpien kanssa