Gymnaestradassa mahtava viihdeohjelma

13.3.2018

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa on tarjolla mahtava kattaus artisteja, jotka takaavat, että tapahtuma-alueelle on kiva jäädä hengaamaan, viihtymään ja viettämään aikaa. Joka illalle on luvassa eri artistit, ja ihan ensimmäisenä estradille nousee Pete Parkkonen.

Suomi Gymnaestradan viihdeohjelma sijoittuu kahteen paikkaan tapahtumakaupunki Turussa. Kupittaan puistoon, aivan tapahtumien keskipisteeseen rakentuu tapahtumatori esiintymislavoineen ja myyntipisteineen. Tällä tapahtumatorilla on iltaisin luvassa viihdettä aikuiseen makuun, ja lavalle nousee joukko Suomen ykkösartisteja. Toinen viihdekeskus sijaitsee tuomiokirkon edustalla, ja siellä on tarjolla lasten ja nuorten ohjelmaa.

Tapahtuman avajaisiltana Kupittaan puiston tapahtumatorilla esiintyy Pete Parkkonen. Parkkonen nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idols-kisasta ja on sen jälkeen lunastanut paikkansa yhtenä Suomen eturivin miesartisteista. Pete lähti kiertueelle taas helmikuun alussa 2018, ja uusi sinkku, Myyty, ilmestyi naistenpäivän kunniaksi maaliskuussa. Albumi on luvassa heinäkuussa, ja se sisältää Myyty-biisin lisäksi muun muassa kappaleet Mitä mä teen (feat. JVG), Kohta sataa ja Ei nyt. Lisää tietoa muista esiintyjistä on luvassa tuota pikaa – pysy siis kuulolla!