Innosta mukaan ja voita koulutuslahjakortti!

19.3.2018
Mahtuuko teidän Turku-bussiin vielä muutama? Innosta seurastasi vielä osallistujia ja voita koulutuslahjakortti!

Teidänkin seurasta löytyy varmasti sellaisia jumppareita, jotka eivät ole vielä olleet mukana voimistelun suurtapahtumassa. Haastamme teidät nyt kertomaan heille, mikä suurtapahtumassa on niin kivaa, että mukaan kannattaa lähteä kauempaakin ja aina uudestaan. Onko se se mahtava tunnelma, se fiilis, kun olet osa isoa kokonaisuutta, ne kaverit ja tutut, samanmieliset ihmiset? Vai onko se se kutkuttava esiintymisjännitys ja fiilis sen jälkeen, kun esitys on ohi ja pääsee nauttimaan muiden esityksistä? Tehän sen parhaiten tiedätte!

Tehtävä on siis yksinkertainen: kuvaile voimistelun suurtapahtumaa ja sen tunnelmaa niin vakuuttavasti porukoillesi, että vähintään viisi lasta, nuorta tai aikuista innostuu ja ilmoita heidät tapahtumaan seuran Gympin avustuksella. Nyt ilmoittautuva voi tulla mukaan #sunhyppy-kenttäohjelmaan (yli 12-vuotiaat), voimistelun ja tanssin Lumoon, Voimistelupäiville tai kaupunkilavalle esiintymään. Toki mukaan voi lähteä vain tunnelmasta nauttimaan, katsomaan ja kokeilemaan – tarjolla on valtavasti tekemistä vaikkei itse esiintyisi tai kilpailisikaan.

Ne seurat, joiden kautta on 19.3. – 7.4. välisenä aikana ilmoittautunut vielä vähintään viisi henkilöä mukaan osallistuvat kolmen 100 euron arvoisen koulutuslahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan 8.4. ja lahjakortin voi käyttää mihin tahansa Voimisteluliiton koulutukseen. Koulutuslahjakortti menee seuralle, joka päättää, mihin se käytetään. Jos siis Turku-bussissa on vielä tilaa, kannusta vielä muutama mukaan!