Gymppi avainasemassa

Nyt on aika nimetä seurallesi Gymppi eli seuran yhteys- ja vastuuhenkilö Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumaan. Gymppi on keskeisessä roolissa seurassa tapahtuman tiedottajana, organisoijana ja joukkojen kokoajana. Gympillä on innostusta ja aikaa projektien hoitamiseen. Sähköposti ja netti ovat välttämättömiä työvälineitä. 
Gympin ilmoittaminen käy kätevästi tästä.  (Linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Julkaisemme Gymppien yhteystiedot täällä Gymnaestradan nettisivuilla yhteydenottoa helpottaaksemme, mikäli lupa tähän on annettu. Lisäksi julkaisemme Gympin ilmoittaneiden seurojen listan.
Katso tästä onko sinun seurasi jo nimennyt ja ilmoittanut Gympin
Katso tästä kuka seurasi Gymppi on

Tapahtumatiedotteet ja markkinointimateriaalit seurojen käyttöön toimitetaan seurojen nimeämälle Gympille. Gympeillä on myös oma FB-ryhmä Gymppien väliseen keskusteluun ja vinkkien jakamiseen. Lisäksi Gympeille järjestetään Gymppi-tilaisuuksia etäyhteyksin. Lähde mukaan Gympiksi tai kysy lisätietoa tapahtumasta ja osallistumismahdollisuuksista oman seurasi Gympiltä.

****

Gympin tehtävistä

Gymppi on seuran Gymnaestradan yhteys- ja vastuuhenkilö. Gymppi on keskeisessä roolissa seurassa tapahtuman tiedottajana, organisoijana ja joukkojen kokoajana.
Gymppi koordinoi ja organisoi projektia omassa seurassaan, innostaa ja kannustaa lähtemään mukaan, toimii yhteyshenkilönä liittoon päivän, kerää ja hoitaa ilmoittautumiset ja esiintymisasutilaukset. Gympiksi on hyvä löytää henkilö, jolla on innostusta ja aikaa projektin hoitamiseen. Sähköposti ja netti ovat välttämättömiä työvälineitä.

***

Vastuukysymyksistä 

Jokainen Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtuman osallistuja on viime kädessä vastuussa itsestään ja omasta toiminnastaan.
Alaikäisille osallistujille tulee seurasta ilmoittaa ja osallistaa tapahtumaan riittävä määrä huoltajia. Jokaisella alaikäisellä osallistujalla tulee siis olla tapahtumassa nimetty aikuinen huoltaja. Yhdellä huoltajalla voi olla enintään 10 alle 12-vuotiasta lasta huolehdittavanaan. Lapset liikkuvat tapahtumassa ryhminä huoltajiensa johdolla. 12 – 18-vuotialla riittää kun on tapahtumaan osallistuva nimetty huoltaja seurasta (ei sidottu ryhmäkokoon). Pelisäännöt on tärkeää keskustella ja sopia seurassa osallistujien, lasten vanhempien ja huoltajien kesken selkeästi etukäteen. Myös huoltajat tarvitsevat osallistujapassit, lisenssit ja vakuutukset.
Seuran Gympin tulee tietää jokaisen alaikäisen osallistujan nimetty aikuinen huoltaja. Gympillä ja nimetyillä huoltajilla on lasten vanhempien yhteystiedot mukanaan, ja mahdollisesta yhteydenpidosta tapahtuman aikana on sovittu etukäteen.

Jokaisella tapahtuman osallistujalla tulee olla osallistujapassi (4pv/1pv), Voimisteluliiton lisenssi ja kaikki tarvittavat vakuutukset kunnossa.