Majoitus

Gymnaestradan osallistujia majoittuu kouluissa, hotelleissa, sukulaisten ja ystävien luona - ja tamperelaiset osallistuvat kotoa käsin. 
Koulumajoitus on mahdollinen vain osallistujapassin hankkineille. 

Hotellimajoitus

Gymnaestrada-tapahtumaa varten kiintiöidyn hotellimajoituksen varauksista ja myymisestä vastaa Elämys DMC Oy. 
Lue lisää ja tutustu. (sivu avautuu uuteen ikkunaan)

Koulumajoitus

Koulumajoitus on yhteisöllistä ja helppo tapa saada uusia voimisteluystäviä. Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin. Samassa tilassa majoittuu mahdollisesti eri joukkueiden ja seurojen jäseniä. Luokkakohtainen majoittujamäärä on pelastusviranomaisten määrittelemä ja majoitustilaa yhdelle majoittujalle on tilasta riippuen on noin 3m2 (tarkentuu pelastusviranomaisten määräysten mukaisesti). Ennen koulumajoituksen varaamista tulee tutustua huolellisesti majoitusohjeeseen, joka löytyy täältäKoulut aukeavat torstaina 9.6. klo 10.00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 12.6. klo 18.00. Koulumajoittujien tulee tuoda omat patjat, peitot ja tyynyt mukaan tapahtumaan.

Koulumajoituksen hinta torstaista sunnuntaihin on 48€. Lisätietoja maksu- ja peruutusehdoista täältäKoulumajoitukseen sisältyy aamiainen, johon kuuluu luomupuuro, mansikkahillo, tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, levite, juusto tai lihaleikkele, kurkku, tomaatti, lehtisalaatti, rasvaton maito, mehu ja kahvi/tee. Ennalta ilmoitetut eritysruokavaliot huomioidaan (sitovat/lomake). Aamiainen tarjoillaan aamuisin klo 7.00-9.30.

Mikäli seuroilla on yhteisiä esityksiä tai kenttäohjelma on harjoiteltu yhdessä, on seuroilla mahdollista toivoa samaa majoituskoulua toisen seuran kanssa. Toiveet tulee esittää sähköpostitse gymnaestrada@voimistelu.fi viimeistään viikolla 7.