Majoitus

Osallistujapassilla osallistuvat voivat majoittua kouluissa, hotelleissa, sukulaisten tai ystäviensä luona – tamperelaiset voivat toki osallistua tapahtumaan kotoaan käsin.

Koulumajoitus

Koulumajoituksen hinta torstaista sunnuntaihin on 48€. Hinta sisältää aamupalat. Alustava seurakohtainen määräarvio koulumajoittujista kysytään alustavan ilmoittautumisen 18.10. yhteydessä. Sitovasti koulumajoitus varataan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä 1.2. mennessä. Lisätietoja maksu- ja peruutusehdoista täältä.

Koulumajoitus on yhteisöllistä ja helppo tapa saada uusia voimisteluystäviä. Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin. Samassa tilassa majoittuu mahdollisesti eri joukkueiden ja seurojen jäseniä. Luokkakohtainen majoittujamäärä on pelastusviranomaisten määrittelemä ja majoitustilaa yhdelle majoittujalle on tilasta riippuen on noin 3m2 (tarkentuu pelastusviranomaisten määräysten mukaisesti syksyllä 2021). Ennen koulumajoituksen varaamista tutustuthan huolellisesti majoitusohjeeseen, joka löytyy täältäKoulut aukeavat torstaina 9.6. klo 10.00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 12.6. klo 18.00. 

Koulumajoitukseen sisältyy aamiainen, johon kuuluu luomupuuro, mansikkahillo, tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, levite, juusto tai lihaleikkele, kurkku, tomaatti, lehtisalaatti, rasvaton maito, mehu ja kahvi/tee. Aamiainen tarjoillaan aamuisin klo 7.00-9.30.

Koulumajoituksen varanneille seuroille ilmoitetaan majoituskoulu viikoilla 10. Mikäli seuroilla on yhteisiä esityksiä tai kenttäohjelma on harjoiteltu yhdessä, on seuroilla mahdollista toivoa samaa majoituskoulua toisen seuran kanssa. Toiveet tulee esittää sähköpostitse gymnaestrada@voimistelu.fi viimeistään viikolla 7. 


Hotellimajoitus

Gymnaestradan hotellien myynnistä vastaa Elämysmatkat. Hotellimajoituksien myynti alkaa ma 4.10. Lisätietoja tulossa tälle sivustolle elo-syyskuun vaihteessa. 
Sivustolle tulossa tietoa varattavissa olevista hotelleista hintoineen, varausohjeet ja varaus- ja peruutusehdot.