Avajaiset 

Gymnaestrada starttaa avajaisilla torstaina 9.6. klo 18:30 Tampereen stadionilla.
Osallistujapassillisille varataan katsomopaikat erikseen – yleisölle katsojaliput myy Lippupiste.

Avajaiset käynnistyvät osallistuvien seurojen sisääntulokulkueella. Kulkuetta seuraa tamperelaisten voimisteluseurojen eri voimistelulajit kokoava yhteisesitys. Dance4Fun tuo kentälle vauhdikkaaseen tanssiesitykseen yli 400 tanssijaa. Sitä seuraa Tampereen Pyrinnön taidokas cheerleading-esitys. Näemme myös kansainvälistä väriä kun saksalaisryhmä TSV Huttlingen esiintyy ja tanskalainen huippuryhmä National Danish Performance Team taituroi. Lopuksi meille esiintyy tapahtumabiisin tekijät Väinö Wallenius ja Leo Stillman – ja tanssimme kaikki yhdessä ”Neil Armstrong” kappaleen tahdissa tapahtumatanssin.
Move it!
tästä se lähtee! Avajaiset juontaa Marianna Bruno.

**

Marssia varten seuroille jaetaan nimikyltit-/banderollit paikan päällä järjestäjän toimesta. Seuran osallistujat ryhmittyvät kyltin taakse. Avajaismarssiin jokainen seura voi pukeutua haluamallaan tavalla esim. seuraverkkareihin tai Gymnaestrada-verkkareihin.

Toivomme kaikkien seurojen osallistuvat avajaisiin ja sisääntulomarssiin. Osallistujapassilaisille, jotka eivät osallistu seuramarssiin on varattu katsomoon A1 ja A4 paikkoja. 


Avajaisten ohjeistukset


AVAJAISMARSSIIN JÄRJESTÄYTYMINEN.docx 

Jos seurastanne joku esiintyy Dance 4 Fun tanssissa löydät sen ohjeet tästä: Tanssijat (gymnaestrada.fi).