Gymnaestrada Tampere 2022

Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada koetaan Tampereella 9.-12.6.2022

Lähde mukaan Gymnaestradaan, kesän 2022 liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan.
Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. 

Tampereella 9. - 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Tapahtumapäivien aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö suojelee Gymnaestrada Tampere -tapahtumaa.

Lähde mukaan Gymnaestradaan!

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen. Tampereen Gymnaestradaan odotetaan 12 000 osallistujaa ympäri Suomen esiintymään, kilpailemaan, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan Gymnaestradan tunnelmasta ja upeista näytöksistä.

Osallistujaksi - Move it! Show it!

Jos olet tulossa mukaan esiintyjänä, kilpailijana, huoltajana, valmentajana tai muuten osallistujapassilla, löydät päivittyviä tietoja Osallistujat-valikon alta.

Päiväkävijäksi, yleisöksi - Feel it!

Jos taas liityt joukkoomme katsojana, kokeilijana tai vaikkapa puistojumppaajana, voit lunastaa pääsylippuja tapahtumaan tai osallistua maksuttomiin oheistapahtumiin. Katsojille ja yleisölle lisätietoa löydät Liput-otsikon alta, jonne tiedot päivittyvät tapahtuman lähestyessä.

Vapaaehtoiseksi - Make it! 

Näin suuri tapahtuma ei onnistu ilman upeita ja iloisia vapaaehtoisia, jotka luovat tapahtuman hengen. Voit tulla kanssamme rakentamaan ja toteuttamaan Gymnaestradan liittymällä vapaaehtoisten joukkoomme Vapaaehtoiset-otsikon kautta. Vapaaehtoishaku käynnistyy syksyllä 2021.  
  

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali. 

Nähdään Tampereen Gymnaestradassa!