Tervetuloa suomalaisten suosikkikaupunkiin!

”Tampere on juuri sopivan kokoinen”, kertoo tulija toisensa jälkeen. Kaikille on tilaa, mutta koko ajan tapahtuu jotain. Meillä voi seikkailla vauhdikkaasti, yllättyä löytöretkillä tai nautiskella rennosti.

Tampere tunnetaan tapahtumien kaupunkina, jossa viihtyvät niin musiikin, urheilun, teatterin, taiteen kuin designin ystävät. Tampereella järjestetäänkin vuosittain valtava määrä erilaisia tapahtumia pienistä underground festareista globaaleihin suurtapahtumiin.

TOP 5-kohteet Gymnastaraeda-osallistujille:
1. Hulluttelua Särkänniemen huvipuistossa 
2. Flipperiskabat Museokeskus Vapriikissa sijaitsevassa Pelimuseossa 
3. Munkit Pyynikinharjun näkötornissa 
4. Uimaan ja saunaan? 
5. Tampere-talossa sijaitseva Muumimuseo on ainoa laatuaan

Tutustu Tampereeseen

Linkkivinkkejä Gymnaestradaan osallistuville:

1. Visit Tampere -matkailuportaalin sivuilta löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen vierailuusi kaupungissamme.

2. Löydä Tampereen parhaat salaisuudet paikallisten johdolla! Opastetut retket ja seikkailut osoitteesta Doerz.com/tampere 

3. Tapahtumakalenteri kokoaa yhteen Tampereen seudulla järjestettävät konsertit, kulttuuri- ja taidetapahtumat, näyttelyt, virtuaalitapahtumat, koulutukset sekä liikunta- ja urheilutapahtumat.   

4. Tampere.Finland-mobiilisovellus sisältää mm. joukkoliikenteen reitit ja aikataulut, tapahtumakalenterin, yli sata mojovaa tarjousta Tampereen keskustan palveluihin sisältävän Tampere Tunnetuksi Passin ja paljon muuta! Sovelluksen voi ladata maksutta Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta.

6. Tampereen kaupungin verkkosivustolta löydät ajankohtaista tietoa kaupungista ja sen tarjoamista palveluista.